perjantai 22. marraskuuta 2013

Starbucks Helsinki

Kyllä, juu, minäkin jonottelin frappucinoani siellä, kaikkien teinien joukossa. En tosiaankaan lähtenyt jonottamaan silloin, kun huuma oli kovimmillaan Starbucksin avattua viime viikolla. Kävimme ystäväni kanssa kahvilla tuossa uudessa & hehkutetussa kahvilassa eilen, ja niin, sehän on kahvila.

Koska olen asunut ulkomailla useamman kerran, minulle Starbucks tarkoittaa aivan tavallista kahvilaa, muiden ketjujen joukossa. Olen käynyt muutaman kerran meidän lentokentän Starbucksissa, ihan vaan kun halusimme kahville, ja kentällä Starbucks on yksi viihtyisimmistä kahviloista. Mutta, täytyy myöntää että verrattuna esim. Lontooseen, Helsingin Starbucksin hintataso on todella kova. Haaveilin Gingerbread Lattesta, näin joulun lähestyessä, mutta että 5€ kuppi? Ei kiitos, saan näitä vaikka kuinka monta kun nyt lauantaina matkustan Lontooseen lomalle. Ja siellä hinta on alhaisempi.

No mutta, täytyihän tämä Helsingin hehkutettu tulokas katsastaa, ja tässäpä tulosta.

Ihania punaisia pussukoita ja thermomukeja kotiinviemisiksi

Punaista, joulu!

Espressoa jouluversiona

Joulukahvia a´la Starbucks

Ihanaa, niin punaista! Starbucks on tunnettu kauniin punaisista joulumukeista sekä niistä jouluisista erikoiskahveista, mutta ihanaa että täältä on mahdollista ostaa myös joulukahvia kotiin!

Jonossa oli n. 20 ihmistä ennen meitä, mutta jono liikkui nopeasta hyvän palvelun ansiosta.

Tiskiltä tilataan erikoiskahvit, mutta kahvilasta löytyy myös suodatinkahvibaari, josta saa valita paahdot yms. makunsa mukaan.


Söpöt purkit

Lisää söpöjä yksityiskohtia. Samanlaisen jäljen purkkeihin saatte vesiliukoisella valkoisella tussilla, joita saa esim. Granitista.

Sisustukseen on panostettu, ja juurikin suodatinkahvibaarin läheltä löytyy ihania yksityiskohtia. Mutta, kahvilan tuolit ja pöydät on liian pelkistettyjä, ja tunnelma on todella kolkko. Tänne ei tee mieli jäädä istuskelemaan ja lukemaan kirjaa tai vastaamaan sähköposteihin. Tämä on todella harmi, sillä oman kokemukseni mukaan Starbucksit on yleensä lämminhenkisiä ja jopa tunnelmallisia. Tässä ei todella ole onnistuttu Helsingin keskustan Starbucksin kanssa. Todella harmi, sillä kahvit ovat hyviä, mutta ne mieluummin ottaa täältä mukaan.

Kahvikokojen vaihtoehdot on esitelty selkeästi. Ja ah, nuo joulumukit on niin söpöt!

Guilty pleasure, coffee frappucino, jossa on varmana kaloreita yhdeen lounaan verran...

Tilasin nyt kuitenkin sen frappucinon niinkuin ne kaikki teinitkin. Valitsin Coffee Frappucinon kermavaahdolla, ja olihan se hyvää. Näitä tuli juotua viime kesänä Lontoossa todella monta, aina kuumina kesäpäivinä!

Seurana ihana Lotteriet, jonka blogiin kannattaa myös tutustua! Pääsette Lotteriet -blogiin tästä linkistä: http://www.lily.fi/blogit/lotteriet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti