Pääsin työni kautta viime tiistaina osallistumaan mitä ihanimpaan after workiin. Larochen viinejä Olon suupaloilla siivitettynä. En ole vielä päässyt Oloon illalliselle, mutta nyt kyllä ruokahalut heräsivät kun noita Michelin-tasoisia suupaloja maisteli.
Illan menu, Laroche + Olo |
Illan teemana olivat Larochen Chablis-viinit Petit Chablis'ta Grand Cruhun.
Maistoimme viisi viiniä, ja kuusi eri suupalaa. Omat Laroche -suosikkini ovat Petit Chablis sekä Premier Cru les Vaudevey.
Nordic taco, Huutokosken lohta ja grillattua kurkkua, kanannahkakeksejä. Jännän kuuloista, ja makuista! |
Olon herkut mätsäsivät täydellisesti Chablis'n kanssa. Mikä ilta! Tällainen after work voisi olla useamminkin :)
Ravintola Olon ja Larochen yhteys on, että Laroche oli vahvasti mukana Bocuse d'Or 2014 kilpailussa, jota Olon vetäjä Pekka Terävä tuomaroi. Suomen Matti Jämsen sijoittui tänä vuonna hienosti viidenneksi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti