Boathouse sijaitsee Liuskasaaressa, ja sinne pääsee joko omalla veneellä tai venekyydillä Kaivarin rannasta. Venekyyti maksaa 5e ja sen voi laittaa ravintolalaskuun. Muista pyytää kuitti, joka toimii lippuna yhteysveneessä.
Brunssin teemana tänä kesänä oli Shrimp & Ice cream. Katkarapuja pääsi itse kuorimaan, ja niitä löytyi savustettuina ja originelleina, ja lisukkeeksi oli paljon erilaisia kastikkeita. Näiden lisäksi oli herkullisia salaatteja, leipää ja vaihtuvaa leikkelettä.
Tai siis jäätelöä PITI olla jälkiruuaksi, ja jätskihimoissa päädyimmekin tälle brunssille. Nooh, taisi ruuhka yllättää ravintolan, sillä jätski loppui kesken ennen kuin pääsimme käsiksi jälkiruokaan. Samoin kuin loppui oheistuotteina olleet vaahtokarkkt, suklaapalat, strösselit ja muut.
Loppujen lopuksi keittiö sai väännettyä pienet satsit itse tehtyä jätskiä, joka olikin kyllä tosi hyvää, mutta eihän se ehtinyt kohmettua oikeaksi jäätelöksi :D
Sunday funday |
Onneksi kuitenki saimme toiset skumpat kaupan päälle, niin mieli koheni. Ja, fiilis on se mikä ravintolakokemuksessa merkkaa, ja tästä jäi kaiken säädön jälkeen hyvä mieli. Joten, varmasti menen uudestaan, vaikka kaikki ei mennytkään pukeen!
Ihana miljöö, hyvä ruoka, huono ja hidas muttei onneksi töykeä palvelu. Suositus silti :) Toivottavasti ensi kesänä taas!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti