Pahoittelut jo etukäteen pimeistä ja erityisen huonoista kuvista (ihan kuin tässä blogissa ne olisivat koskaan huippuja olletkaan), mutta sama homma kuin aina Pastiksessa, paikka on tunnelmallinen joka tarkoittaa melko hämärää.
Pastiksessa pyysimme listan ulkopuolelta alkuun hieman ankanmaksaa ja briossia, ei jatkoon, virhe. Mutta onneksi illan ainoa. Sitten jatkoimme alkupaloilla, jaoimme etanat ja kalaa, muistaakseni kyseessä oli graavisiikatartar. Molemmat olivat oikein hyviä, erityisesti etanoiden upea liemi jäi mieleen.
Pastiksessa pyysimme listan ulkopuolelta alkuun hieman ankanmaksaa ja briossia, ei jatkoon, virhe. Mutta onneksi illan ainoa. Sitten jatkoimme alkupaloilla, jaoimme etanat ja kalaa, muistaakseni kyseessä oli graavisiikatartar. Molemmat olivat oikein hyviä, erityisesti etanoiden upea liemi jäi mieleen.
Pääruuaksi otimme oikein kunnolla lihaa, kun muistin että varsinkin kuvepaisti on aiemmin ollut täällä lempparini kaupungin parhaan bearnaisekastikkeen kera. Ja painotan, olen bernaise-ekspertti, ja Pastiksen bearnaise on täydellinen! Jaoimme kaksi lihaa, lisukkeina päivän kasvikset ja ranskalaiset.
Koska en ole jälkiruokaihmisiä, tällä kertaa makeaksi riitti muutama pikkuherkku ja espresso. Ja tuon lihamäärän jälkeen ei enää mitenkään kyennyt tilaamaan jälkiruokaa jo pullottavaan massuun. Toisella kertaa sitten :)
Viinit olivat oikein huippuja ja toiveitamme kuunneltiin hyvin. Tunnelma oli tuona torstaina kiireinen mutta lämmin, ja kaiken kaikkiaan Pastiksesta jäi taas mielettömän hyvä fiilis niinkuin aina. Hyvä ruoka, loistava seura ja hyvä palvelu takaavat mahtavan illan. Suosittelen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti